Limousine huren in Amsterdam

AMSTERDAM – Huren Limousine Service in Amsterdam. Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid in Amsterdam op de agenda staan, dan heeft u de kans om van dit evenement een onvergetelijke dag te maken met het huren van een limousine bij Nationale Limousine Service. 

Het luxe en comfort van onze model 2011 Lincoln Stretched Limousine zorgt ervoor dat uw gasten iets meemaken wat ze niet elke dag overkomt. Niet voor niets heeft de Nationale Limousine Service “be a star for one day”. Nationale Limousine Service heeft jarenlang ervaring in de verhuur van limo’s in Amsterdam, en is de meest betaalbare op het gebied van VIP Vervoer in Amsterdam. De limo’s van de Nationale Limousine Service ziet u regelmatig door de straten en grachten van Amsterdam glijden.

hummer ex chrysler exterieur cadillac ex

Een vrijgezellenfeest op het Rembrandtplein, een bedrijfsuitje naar de Heineken Music Hal of een verjaardagsfeestje in hartje Amsterdam. Iedere gelegenheid wordt zoveel meer indrukwekkender dankzij het huren van een limousine bij Nationale Limousine Service. U wordt altijd gereden door een gecertificeerd en gastvrij chauffeur die u vakkundig als een ster behandeld. Geniet van een frisse versnapering uit de minibar, proef de prachtige sfeer die het interieur van de limo ademt en glunder als heel Amsterdam verwonderd omkijkt als u en uw gasten over de rode loper uitstappen…

Onderstaande limousines kunnen wij u aanbieden:

– Hummer limousine huren

– Chrysler limousine huren

– Lincoln limousine huren

– roze limousine huren

roze limo ex lincoln wit ex limo wit interieur

 

 

Huur een limousine in Amsterdam!

Wilt u ook een limousine huren in Amsterdam? Vraag dan vrijblijvend een scherpe offerte aan voor de verhuur van een limo in Amsterdam. Bij Nationale Limousine Service ontvangt u binnen één werkdag een maatwerk offerte, toegespitst op uw wensen. En we verplichten u daarmee nergens toe! U woont in Amsterdam of regio Amsterdam en u wilt u meer weten over onze limo service in Amsterdam, of heeft u vragen over de beschikbaarheid of inzetbaarheid? Neem dan contact op met Limo Company limousine huren Amsterdam op onderstaande telefoonnummer, kijk op onze webpagina www.limousinehurenamsterdam.nl of stuur een email naar info@limocompany.nl. Wij behandelen uw email altijd binnen 24 uur.

Telefoonnummer Limo Company Amsterdam: 020 – 752 26 23