Celebrity

CELEBRITY – Nationale Limousine Service verhuurt limousines voor celebrity diensten. Wanneer u als VIP op unieke wijze vervoerd wil worden met een luxe limousine naar uw optreden of evenement of wanneer u zich een keer als een echte VIP wilt voelen of dit gevoel iemand kado wilt geven, dan heeft Nationale Limousine Service de ultieme oplossing voor U.

De meest betaalbare en bijzondere Limousine huren in de Randstad gecombineerd met en zeer subliem interieur van de limousine huurt u bij Nationale Limousine Service. De limo’s van Nationale Limousine Service zijn werkelijk voorzien van alle denkbare en vele ondenkbare luxe en gemakken. En dit tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Bij de nationale Limousine Service kunt u goedkoop een limousine huren met de beste dienstverlening.

Be a star for one day!

Verwen uzelf met de limousineservice van Nationale Limousine Service en “be a star for one day!”. Wilt u gebruik maken de celebrity service van de Nationale Limousine Service? Vraag dan vrijblijvend een scherpe offerte aan voor de verhuur van een limo voor een celebrity. Bij Nationale Limousine Service ontvangt u binnen één werkdag een maatwerk offerte, toegespitst op uw wensen. En we verplichten u daarmee niets! Wilt u meer weten over onze limo service voor een celebrity, of heeft u vragen over beschikbaarheid of inzetbaarheid? Neem dan contact op met onze booking office op telefoonnummer 020-7522623 of mail naar info@limocompany.nl