Vrijgezellen feest

Limousine huren voor vrijgezellenfeest

voor hoofdpaginaVRIJGEZELLENFEEST – uw vrijgezellenfeest in stijl vieren in één van de luxe en exclusieve Lincoln Towncar limousines van de Nationale Limousine Service. Nationale Limousine Service gebruikt uitsluitend de allermooiste en nieuwste limousines, al deze bijzondere en uitzonderlijk lange auto’s zijn uitgerust met alle luxe die u maar bedenken kunt!

U kent onze limousines wellicht van TV programma’s waaraan wij meegewerkt hebben zoals bijvoorbeeld “Man Bijt Hond” van de NCRV. De klap op de vuurpijl voor uw vrijgezellenfeest vindt u vast en zeker in het unieke limousine wagenpark van Nationale Limousine Service. De Lincoln Towncar superstretched limousine is zo’n voorbeeld van pure klasse voor een betaalbare prijs. In deze 9 meter lange limousine met getinte ruiten ervaart u het ware VIP-gevoel.

Iedere limousine rit een feest!

In de limousines van Nationale Limousine Service is iedere rit een feestje. De design limousines van de Nationale Limousine Service heeft een prachtig interieur met bar, stereosysteem, een geweldige lichtinstallatie en is bovendien een lust voor het oog!